Foto's Liverpool Beatles weekend 2018.
In augustus 2018 ben ik in Liverpool geweest voor een extra lang Beatles-weekend, inclusief de jaarlijkse Beatles-conventie. Ik heb daar o.a. een Beatles-tour gemaakt en zelf ook veel Beatles-sites bezocht.

Klik HIER voor mijn foto's en twee filmpjes van deze Liverpool dagen.

Met Guus van Beatles international ben ik ook nog een dag naar Manchester geweest, de stad waar de Beatles o.a. hun allereerste radio- en TV-optredens opnamen. Klik HIER voor een overzicht van deze tour.Foto's Liverpool Beatles weekend 2013.

Een geweldige tweedaagse tour met Guus en GabriŽlla van Beatles international. Een geweldige toer naar al die plaatsen waar de MMT-tour niet stopt: waar John en Paul elkaar voor het eerst ontmoetten; waar George "Raunchy" voor ze speelde; waar Ringo voor het eerst als Beatle meespeelde; waar Stu tegen het hoofd werd geschopt ..... het graf van Eleanor Rigby en natuurlijk de "barbershop" van Penny Lane. Absoluut geweldig! Na de tweedaagse toer las ik nog eens "Shout!", de biografie over de Beatles van Philps Norman. En dankzij Guus en GabriŽlla ben ik nu op al die plaatsen geweest: de Majestic, de Grosvenor, de Tower in New Brighton... Fantastisch!

Klik HIER voor mijn foto's van deze Liverpool dagen.Foto's Londen Beatles weekend 2018.

Ik bezocht Londen voor een tweedaagse Beatles-tour. Ik volgde zo veel mogelijk het boekje "Guide to Beatles' London" van Richard Porter, maar het hoogtepunt was een zeldzaam bezoek aan de Abbey Road studio!

Klik HIER voor mijn foto's van de Abbey Road studio.

Klik HIER voor mijn foto's van Beatles-Londen.Foto's andere plaatsen Beatles.

Klik HIER voor mijn foto's in andere plaatsen.Beatles places.

__beatlesplaces.html


Naar homepage * HOME *